Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Milyen színű legyen a napszemüveg kerete?

2013.07.16. 08:20 Sportszemüveg

Relax napszemüveg R5359C_10.jpg

 

Amikor napszemüveget vásárolunk, számtalan szempontot kell figyelembe vennünk. Egyrészt a méreteket, hiszen ha a szemüveg túl széles, folyton le fog csúszni, ha pedig szorul a szára, hamar eltörhet. Másrészt a biztonságot: az UV400-as, tökéletes védelmet nyújtó darabok között kell keresgélnünk. Harmadrészt a formát: érdemes időt szánnunk arra, hogy megtaláljuk az arcformánkhoz leginkább illő modellt. Azonban van egy negyedik szempont is, mégpedig a szín; és nemcsak a lencséé, hanem a kereté is.

 

Meleg és hideg színek

Mindenkinek olyan színű keret áll jól, amely harmonizál arca színeivel. A meleg, tehát a tavasz (sárgás tónusú bőr, világos haj és szem) és az ősz típusokhoz (sárgás típusú bőr, sötét haj és szem) a meleg színű keretek, a hideg, tehát a nyár (rózsaszínes tónusú bőr, világos haj és szem) és a tél típusokhoz (rózsaszínes tónusú bőr, sötét haj, világos vagy sötét szem) a hideg színű keretek passzolnak.

 

Színtípusok

A tavasz típusú nőknek nagyon jól állnak az elefántcsont, a halványzöld, a barackszín, az ibolyakék vagy a korallpiros színű keretek. Az ősz típusú hölgyek válasszanak lazac-, fahéj-, terrakotta színű vagy meleg piros szemüveget. A nyár típusúakhoz a pink, a mályva és a málnapiros keretek passzolnak leginkább; a télhez pedig a hideg rózsaszín, a fukszia, a fekete, a hófehér, illetve az élénk színek, mint a citromsárga vagy a tűzpiros.

Szólj hozzá!

Címkék: napszemüveg esprit napszemüveg

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr425403189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása