Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Kinek áll jól a pilóta-napszemüveg?

2013.07.02. 08:16 Sportszemüveg

S_157_A1.jpg


A pilóta-, azaz aviátor-napszemüvegek nagyon népszerűek mostanság, azonban nem mindenkinek állnak jól. Bármennyire is szeretnénk követni a divatot, érdemes egy objektív véleményt meghallgatnunk napszemüveg-vásárlás előtt – például magunkkal vinnünk egy barátunkat, akiben megbízunk, mert tudjuk, hogy őszintén megmondja a véleményét akkor is, ha az nem éppen pozitív.

 

Kerek arcúak előnyben

 Az aviátor-napszemüvegek elsősorban a kerek arcformával rendelkezőknek állnak jól. Ha az arcunk körülbelül ugyanolyan széles, mint hosszú, és a legszélesebb része az orca; kerek arcformánk van. Ilyen arccal jól állnak az aszimmetrikus, felfelé szélesedő szemüvegek, mint például a pilóta-napszemüveg.

 

Szögletes archoz is passzol

Ha állkapcsunk széles és hangsúlyos, állunk egyenes, homlokunk pedig magas és széles, tehát szögletes az arcformánk, szintén viselhetünk aviátor-napszemüveget. Az íves vonalak ugyanis lágyítják a szögletes formát, és kedvesebbé teszik az arcukat.

 

Ovális archoz nem illik

Nem érdemes viszont ezt a típust választanunk, ha ovális arcunk van. Az egyenes vonalakat ilyenkor inkább kerüljünk, és válasszunk egy nagy, kerek keretes szemüveget..

Szólj hozzá!

Címkék: pilóta napszemüveg

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr885384918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása