Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Lásd zöldben a világot!

2013.08.06. 15:38 Sportszemüveg

Arctica napszemüveg  S_157_A1.jpg

A napszemüveg legfontosabb feladata amellett, hogy kiszűrje a szembe jutó káros sugarakat, az, hogy segítségével viselője kellemesebb színekben láthassa a világot, és ne kelljen hunyorognia. A szemüveg UV-védelme nem függ a lencse színétől, így csak tőled függ, milyen árnyalatot választasz. A lencse színe megegyezhet a keretével, de ez sem feltétlenül szükséges: a feltűnőbb megoldásokat kedvelők nyugodtan választhatnak eltérő árnyalatokat.

Nyugtató árnyalatok

 
A leggyakoribb feketebarna és borostyánszínű lencsék mellett a szokatlanabb árnyalatok, mint például, a pink, a kék vagy a zöld is népszerűek. A zöld lencse előnye, hogy nem torzítja el jelentősen az elénk terülő táj valódi színeit, de kellemes, nyugtató árnyalatot kölcsönöz nekik. A lencse lehet sötét- vagy világoszöld és tükrös is; ha az UV-védelem száz százalékos, egy világos lencse ugyanúgy megóvja a szemünket a káros sugaraktól, mint egy sötétebb. A zöld lencse elsősorban a hideg tónusú bőr-, haj- és szemszínű embereknek áll jól. Ha tetszenek az Aviator-jellegű napszemüvegek, ez a típus zöld színű lencsével igazi klasszikus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr65403205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása