Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Vastag vagy vékony keretes napszemüveget válasszak?

2013.10.09. 14:10 Sportszemüveg

 

 S_148.jpg

Az ideális napszemüveg kiválasztásánál rengeteg szempontot figyelembe kell vennünk. Nem mindegy, milyen alakú, színű és miből van a keret, milyen színű a lencse, egyenes vagy az arc vonalát követi, széles vagy keskeny… Ha a fentieket már mind átgondoltuk, még azt is el kell döntenünk, melyik stílus illik hozzánk: a tradicionálisabb, visszafogott, vékony, vagy a vagányabb, feltűnőbb, vastag keretes napszemüvegek.

 

Arcforma és stílus

 

Ha a vékony és a vastag is tetszik, és illik az arcukhoz, akár mindkettőt megvásárolhatjuk, és a konzervatívabb öltözékekhez az elsőt, míg a vagányabb, lazább ruhákhoz az utóbbit viselhetjük. Ha csak egy szemüveget szeretnénk, amely mindenhez illik, inkább vékony kereteset válasszunk. Az arcunk sajátosságaitól is függhet a döntés. Ha karakteres arcunk vagy például nagy orrunk van, a vékony keret ideálisabb, ugyanis ez lágyítja a vonásokat. Bizonyos kor után a vastag keretes napszemüvegek ugyanúgy furcsán állhatnak, mint például egy tornacipő csőfarmerrel; így érdemesebb egy visszafogottabb, klasszikus fazont választanunk.

Szólj hozzá!

Címkék: napszemüveg női napszemüveg férfi napszemüveg arctica napszemüveg UV400

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr745547565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása