Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Kerek vagy szögletes napszemüveg illik az arcomhoz?

2013.07.08. 08:22 Sportszemüveg

Bizarre napszemüveg BZ-135_2.jpg

Az ideális napszemüveg kiválasztásánál nem hagyatkozhatunk csak az aktuális divatra. Hiszen hiába tetszik egy jelenleg rendkívül népszerűnek számító modell, ha az nekünk nem áll jól; így a kiegészítő nem tudja betölteni a funkcióját, mivel nem javítja, hanem épp hogy tönkreteszi az összhatást. Így legyünk önkritikusak, amikor napszemüveget választunk, illetve előtte tájékozódjunk arról, milyen típusú keret – szögletes vagy épp lekerekített – illik az arcformánkhoz.

 

Szögletes keret

szögletes keretű napszemüvegek elsősorban a kerek arcformákkal rendelkezőknek állnak jól. Olyan napszemüveget érdemes választani, amely ellensúlyozza arcunk „hiányosságait”. A szögletes keret optikailag szögletesebbé teszi a túl kerek arcot. Az ovális arcformához szinte minden keret illik, így a szögletes is; viszont mindenképp olyat válasszunk, amely passzol arcunk arányaihoz.

 

Lekerekített keret

A fentiek alapján a lekerekített formájú keret a szögletes arcformájúak számára jó választás, hiszen optikailag lágyít a vonásokon. A gyémánt formájú archoz szintén illik, azonban olyat vásároljunk, amely az arccsont felett szélesebb.

További szép napot !

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr265384927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása