Mit mesél a napszemüvegem a személyiségemről?

2013.08.27. 16:56 Sportszemüveg

A napszemüveg nemcsak egy divatos kiegészítő, amely megvédi a szemünket a nap káros sugaraitól, de a személyiségünkről is árulkodik. Hiszen nem véletlenül emelünk le egy bizonyos modellt a polcról: olyan darabot keresünk, amely kifejez minket, és megajándékoz egy életérzéssel.



 

Túlméretezett

A sztárok világában népszerű, hatalmas, a nők fél arcát eltakaró szemüvegeket azok szeretik, akik szívesen állnak a figyelem középpontjában, bátrak és merészek.

 Esprit napszemüveg ET19343-535.jpg

Pilótaszemüveg

A klasszikus pilóta- vagy aviator napszemüveg eleinte a vagyonos üzletemberek kedvenc viselete volt. A pilótaszemüveg stílusos, sportos, és tulajdonosa magabiztosságáról árulkodik; azt üzeni, mindent kézben tart, és képes irányítani az életét.

 Arctica napszemüveg S-157 F-2.jpg

Arcra simuló

Az arcra simuló napszemüvegek védik a legjobban a szemet; arról árulkodnak, hogy viselőjük mindig mozgásban van, és élvezi az életet.

 Arctica napszemüveg S-143D.jpg

Köves

Az ezüstösen csillogó gyöngyökkel vagy kövekkel kirakott napszemüvegek tulajdonosai szeretik a bulikat, a nyüzsgést, és nem szívesen ülnek otthon szombat este, inkább egy divatos klubban töltik az időt.

 
További szép napot !



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr55466183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása