Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Napszemüvegek keskeny archoz

2013.10.16. 14:26 Sportszemüveg

Arctica napszemüveg S-176.jpg

A keskeny arcformával rendelkezők biztosan sokszor szembesültek már azzal, hogy egy üzletbe betérve hiába próbálgatták végig az egész kínálatot, szinte egyetlen szemüveget sem találtak, amely ne esett volna le a fejükről. Bár az arányaiban kicsi és keskeny arc általában bájos benyomást kelt, szemüvegvásárláskor inkább a hátrányait tapasztaljuk.

 

Masszív keretet válasszunk

Szerencsére így sem lehetetlen, hogy találjunk egy számunkra megfelelő modellt, mindössze jobban oda kell figyelnünk vásárláskor. Lehetőleg széles szárú szemüveget válasszunk, ez általában masszívabban oda van rögzítve a kerethez, mint a vékony. Ha a szár illesztése laza, húzzuk meg egy csavarhúzóval.

 

Optikai „csalások”

Olyan modellt válasszunk, amely optikailag szélesíti az arcot, tehát például ne arcra simulót, hanem egyeneset. A keret legyen széles, ne keskeny, így „levághatunk” arcunk hosszából, azaz kevésbé tűnik keskenynek. A megfelelő típus megtalálása valószínűleg hosszabb időbe telik majd, mintha átlagos méretekkel rendelkeznénk, így arra készüljünk fel, hogy több modellt végig kell próbálnunk; a bolttúrára vigyük magunkkal egy barátunkat.

Szólj hozzá!

Címkék: napszemüveg női napszemüveg napszemüvegek

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr955547595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása