Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Hova tegyem a napszemüveget?

2013.09.18. 08:00 Sportszemüveg

 

S_163_D4.jpg

Ha épp nincs rajtunk a napszemüveg, egyértelmű, hogy a táskánkba süllyesztjük egy kemény tokban, hogy védjük a sérülésektől és a karcolásoktól; ha pedig sokáig nem viseljük, mert például tél van, egy védett helyen tartjuk a fiókban. De mi a helyzet akkor, ha csak pár percre vesszük le, mert például metrón utazunk, vagy beszélgetünk valakivel az utcán?

Etui 5 pic128.jpg

Etui 3 pic52.jpg

Elméletileg bárhova tehetjük ilyenkor a napszemüveget: feltolhatjuk a fejünkre vagy a homlokunkra, a gallérunkba tűzhetjük, zsebre vághatjuk, vagy hátra tehetjük a nyakunkba. Ezen megoldások némelyike azonban nem biztonságos a szemüvegre nézve, mások pedig egyszerűen csak divat elleni merényletnek minősülnek.

 Napszemüveget hordani beltéren vagy olyankor, ha beszélgetünk valakivel, udvariatlanság, így ne tegyük, ha csak nincs rá orvosi indokunk (például szemműtétünk volt). Viszont férfiak ne is tolják a homlokukra vagy a fejükre. A hölgyek ezt megtehetik, de ne essenek túlzásba: a napszemüveg szemüveg, nem pedig hajpánt. Zsebre tenni nem tanácsos, ugyanis megkarcolódhat; ne tegyük hátra a nyakunkba se, ez egyáltalán nem stílusos, ráadásul le is eshet és összetörhet. A legjobb megoldás, ha a nők a dekoltázsukba tűzik a szemüveget, a férfiak pedig az ing- vagy a kabátzsebükbe teszik

Szólj hozzá!

Címkék: napszemüveg tok napszemüveg tartó

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr665509460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása