Gimpex Sport Shop

Minden amit érdemes tudnod a napszemüvegekről

Gyere és lájkolj!

HTML doboz

Friss topikok

Hány napszemüvegem legyen?

2013.10.29. 07:51 Sportszemüveg

Bizarre napszemüveg BZ-135_2.jpg

Sokaknak egy épp elég, mások kész gyűjteményeket halmoznak fel, megint mások pedig minden évben vesznek egy újat, mert a régit eltörik vagy elveszítik. Egy internetes körkérdés eredményei szerint az emberek felének egy-három napszemüvege van, de a válaszadók között akadt olyan is, akinek több mint tizenöt.

 

Ha csak egy van, az legyen klasszikus stílusú

 Az emberek egyhetedének bevallása szerint egyetlen napszemüvege sincs: a legtöbbjük valószínűleg szemüveges. Nekik jelenthet jó megoldást a fényre sötétedő lencse vagy a dioptriás napszemüveg. Azok, akik úgy gondolják, elég nekik egy szemüveg is, válasszanak egy klasszikus formájú, vékony keretes, semleges színű lencséjűt, hogy bármilyen színű és stílusú ruhájukhoz felvehessék. Ha kettő van, a másik lehet sportosabb vagy feltűnőbb; például egy vastag keretes „celebszemüveg”.

 

Gondoskodjunk a nem hordott darabok megfelelő tárolásáról

A válaszadók egy részének fogalma sincs, hány napszemüveggel rendelkezik; sőt, azt sem tudja, azok hol rejtőznek a lakásban. Ha az idén vásárolt, alig hordott modellt szeretnénk még jövőre is viselni, lehetőleg ne hagyjuk szét sehol: tároljuk zárt, száraz, hűvös helyen, például egy fiókban, ahol nem törik össze vagy karcolódik meg.

Szólj hozzá!

Címkék: napszemüveg napszemüvegek fényre sötétedő lencse dioptriás napszemüveg

A bejegyzés trackback címe:

https://gimpexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr455604172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása